Personvernerklæring for Steinerskolen på Rotvoll

Steinerskolen på Rotvoll («Skolen») er forpliktet til å opprettholde personvernet og beskyttelsen av dine personopplysninger i henhold til gjeldende norsk personopplysningslovgivning, herunder EUs personvernforordningen – GDPR (EU 2016/679) (“Personvernregelverket“).

 

Denne personvernerklæringen skisserer hvilken type informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, hvor den lagres, og tiltakene som er tatt for å sikre den. Vi diskuterer også rettighetene du har i forhold til denne informasjonen under General Data Protection Regulation (GDPR).

 

  1. Hvilke personopplysninger samler vi inn

Vi samler inn personopplysninger som er nødvendige for skolens drift. Disse dataene inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Kontaktinformasjon som navn, e-postadresse og telefonnummer
  • Fødselsdato og adresser
  • Tekniske data som IP-adresser når du bruker våre digitale tjenester
  1. Slik bruker vi personopplysningene

Vi bruker disse personopplysningene for følgende formål:

  • For å kunne tilby skoleplass
  • Innvilge eller avslå søknader
  • Utbedre digitale systemer som nettsiden vår
  • For å lage en database med kontaktinformasjon på foresatte
  • For å oppfylle våre juridiske forpliktelser som skole.
  1. Lagring og beskyttelse av data

Alle personopplysninger lagres sikkert på servere som er plassert i Finland, og driftes av Wpengine. Vi implementerer strenge tiltak for å beskytte disse dataene, som inkluderer:

  • Secure Socket Layer (SSL)
  • Krypteringsteknologi for å beskytte data under overføring
  • Regelmessig oppdaterte brannmurer og antivirusprogramvare
  • Streng kontroll av tilgang, inkludert multifaktorautentisering
  1. Dine rettigheter under GDPR

Om du har lagt igjen personopplysninger hos oss har du flere rettigheter under GDPR:

Rett til tilgang: Du kan be om en kopi av personopplysningene vi har om deg.

Rett til rettelser: Du kan rette opp i eventuelle unøyaktige eller ufullstendige personopplysninger vi har om deg.

Rett til sletting (‘Rett til å bli glemt’): Du kan be om sletting av dine personopplysninger, med visse unntak.

Rett til begrensning av behandling: Du kan be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger under visse omstendigheter.

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.